همشهری آنلاین: این غذا از خوشطعمترین غذاهای لبنانی است.
مواد لازم
۵۰۰ گرم
گوشت بره چرخ شده
۱ عدد پیاز
به مقدار لازم نعنا، جعفری و سبزیجات معطر تازه
۱ عدد هویج
۱ عدد گوجه فرنشگی
به مقدار لازم نمک،
فلفل و ادویه
۳ ق س آبلیموی تازه
گوشت بره را دو بار چرخ کنید. با پیاز خردشده یا رندهشده و آبلیموی تازه ورز دهید و یک ساعت بگذارید تا آماده شود.
حالا گوشتتان آماده است تا ادویه را میهمانش کنید. فلفل و ادویه را به آن اضافه کنید. اینجاست که تندی غذا دلخواه شماست، میتوانید مقدار فلفل را زیاد کنید و با گوشت بره مخلوط کنید یا اینکه فلفل را خیلی کم به گوشت اضافه کنید. گوجهفرنگی، نعنا و سبزیجات دیگر را نیز خرد کرده و با گوشت مخلوط کنید. سپس مخلوط گوشت را به سیخ بکشید. این کباب بسیار خوشعطر است.
حالا با گوجه، لیمو و سبزیجات کباب را تزئین کنید. این کباب در منوی اصلی بیشتر رستورانهای لبنانی دیده میشود. شکل این کباب باکبابهای ایرانی کمی متفاوت است و مانند آنها به سیخ کشیده نمیشود، بلکه به صورت بیضی آن را به سیخ بکشید.
نظر شما